snöskor och bilköp!

Hejhejhallå!

Jag kan börja med att berätta att jag är stolt (del)ägare av en röd ford F-150!
Så nu kan vi ta oss dit vi vill och utan problem med platsen. Det får plats 6 personer med lite problem, tre där bak och tre där fram, men det blir trångt där bak.  och alla prylar på flaket!

Michael, Per och Emil
384927-53

Äntligen kan vi börja mäta oss med de stora grabbarna
384927-57

Torsdagen blev till en vilodag och dedikerades till att fortsätta på vårt rail i trädgården.

Per skottar på det gamla traditionella viset, Emil och Kalle hjälps åt med snöslungan!
384927-51

384927-52


Igår bestämde vi oss för att prova snöskor, jag emil och Michael hyrde snöskor (utan stavar, B). Så började vi vår bestigning. Det hade redan gått ett par åkare där innan så vi gick i deras spår. Mycket lättare är att gå utan. Man flöt på snön.
Jag ska nog köpa ett par sånna eftersom det nog kommer bli en del hajkande här.
Väl uppe på toppen så hittade vi lite buddhistiska böneflaggor och på ena sidan var det gles skog och på andra sidan klippor. Om man kollade över till nästa kam så såg man otroliga åk, dit kan man nog gå när snölagrena har stabiliserat sig lite.

Jag med snöskor
384927-50

Emil och Michael på toppen
384927-54


384927-55

När vi kommit ned till dalen genom rätt snårig och trång skog så hade det blivit strömavbrott så det var inte mycket som fungerade. Liftarna hade dessutom stått still ett tag så vi hade absolut gjort rätt som valt att hajka just den dagen.
Eftersom vi var rätt trötta var skönt att bara kunna lasta upp grejerna på trucken och köra hem! Så skönt att slippa vänta på buss eller lifta.
Vi kom på att vi var hungriga så vi bestämde oss för att äta hamburgare i stan. Men pga strömavbrottet serverade inget ställa mat. Och oturligt nog var det bara den ena sidan som inte hade ström, och det var den sidan där alla restauranger ligger...
Vi åkte till en restaurang som ligger närmre oss och åt hamburgare där istället. Inte lika gott, men ändå helt ok!

I bilen
384927-56

Vi åkte hem och hoppade direkt i poolen eftersom det är det enda sättet att tina upp på. Det hade varit riktigt kallt igår och när man hajkar blir man svettig och sen fryser man ännu mer. Så det blev jacuzzi, kall öl, och djupa diskussioner om Sveriges framtid.
Trots utlovande av ökat alkoholintag sommnade folk runt tolv efter en hård dag på berget!

puss haaj!


White christmas

Julen här i stugan blev inte som alla andra jular.
Eftersom det hade snöat en massa under natten så bestämde vi oss för att gå upp tidigt för att vara i backen när liftarna öppnade.
Vi gick upp halv sju och åt frukost och begav oss sedan hemifrån vid halv åtta. Det var fortfarande mörkt ute och månen lyste i sin helhet!

Vi tänkte att nu kommer det vara helt öde vid liften och det kommer inte komma nån förrän precis innan liftaran börjar gå. Men vi hade ju inte riktigt räknat med alla fuskisar som bor på hotellet mittemot backen. Så först var vi inte men efter tre kvarts väntan kom vi ändå upp i den andra gondolen!

Kalle och Per i liftkön
384927-41

Martin i gryningsljuset
384927-43

Åken var riktigt bra, men efter första dagen, andra åket på Pers nya skidor var det dags för ett coreshot. Ett hål i belaget ända in till kärnan på skidan.
Hans dag var förstörd så han och Kalle som kände seg lite krasslig åkte hem. Vi andra fortsätter och precis när vi också tänker ge upp så skriker Martin, STOOPP...då har de öppnat en sida av ett av bergen som varit stängt innan pga av lavinrisk. Men nu öppnade den och vi står typ först i kön för åken. Här snackar vi mycket snö och puderhets. Det stod typ tio pers i kö för att få åka ned på de bra ställena. och folk bara kastade sig ut. rätt fascinerande egentligen. Jag ska inte säga nåt, jag känner ju detsamma. Ser man ett fält av lössnö som ingen har åkt på, vill man ju bara lägga en repa. NAJS!'

Emil mitt i all snö
384927-42

Vi åkte hem rätt nöjda med första delen av julafton.
Väl hemma är alla otroligt trötta, det blev ju trots allt en tidig morgon och en hård dag. Så efter lite naping och filmtittande så var alla väldigt hungriga. Då kommer Ed och Shannon (våra hyresvärdar som bott i en husbil här utanför) in med julsnacks och en vinflaska. Vi åt och då tyckte Kalle att det var dags med julklappsutdelning. alla fick varsitt paket med marabouchoklad. Då var det Kalles mamma som hade skickat det. Tack så mycket!

Per och Emil med snacksen
384927-46

MMM...marabou!
384927-45

Köttbullar, potatis, och sill stod på menyn. Saknades iofs en del traditionella rätter, men vad ska man göra när man är i kalkonlandet och ambitionsnivån ligger på halvfart?
Vi fick två gäster till bords också, Patrik och Joakim. Jättetrevlig middag!
Vinet vi hade fått var tydlgen deras hemma gjorda och vi hittade två flaskor till i kylskåpet. Det var inga årgångsviner direkt, och jag kan lite förstå varför de ville bli av med dem...

Pers fisheye bild på julbordet
384927-47

På juldagen var det inte många som orkade sig upp, tyngd i huvudet, antagligen efter vinet =) . Jag Per och Martin tog oss iaf upp till berget lite efter ett och det var inte det lättaste att hitta skjuts på juldagen. speciallt inte så sent. Tillslut får vi skjuts av en kille och honom möter vi dessutom i liften och snackar lite med också. Vi orkar med ett åk. Ett uppåkt, hårt och jobbigt åk, så vi bestämmer oss för att ta en kaffe istället. När vi fikar träffar vi Patrik och han kände också av vinet...och sen kommer också croy förbi (killen vi fick skuts med på morgonen). Han erbjuder oss skjuts hem igen och kör oss hela vägen fram till dörren. Jättetrevlig kille som jobbar som frisör i Calgary. Han hade jättestylat hår och en massa piercingar. Han sa att han inte riktigt var accepterad här och att folk kollade lite konstigt på honom när han var ute. Förstår att han trivdes bättre i calgary.

Kvällen spenderades framför två filmer  och till middag blev det wannabe-outlaw-burgers...!

Hoppas att ni där hemma haft en mysig och trevlig jul även om ni inte fått nån snö.
Kram på er!

Lilljulafton

Julafton börjar närma sig men tyvär så har julstämmningen lite svårt att infinna sig. Det blev iaf julbak igår. Jag bakade lussebullar och Kalle gjorde glögg. Så ett litet glöggparty blev det igår. Patrik kom på besök och det blev fem badbollar av fem möjliga för lussebullarna.

Kalle, Michael, Patrik, Emil, Per och Martin
384927-37

Sen gick vi ut till en bar som heter Taps, som skulle ha riktigt goda burgare. De hade de också, även om jag inte smakade (hade precis gjort hamburgare hemma) så luktade det fantastiskt gott.
Det blev en öl och lite biljard, juste ställe som vi nog kommer komma tillbaka till (det finns bara det och ett till i stan så oddsen är ju rätt höga..)

Per och Patrik på Taps
384927-38

Imorse, dvs 11, så gick jag och Kalle ut för att kanske fixa lite hopp och liknande i rtädgården. Vi har tänkt ha ett rail(ett rör eller räcke som du hoppar upp på och glider längs med med snowboard eller skidor på).
När vi hade gått omkring och letat ett tag bestämde vi oss för att gå till en byggmaterialsaffär som ligger nån gata bort. Där hittar vi ett 3 meter långt rör för 20 dollar som vi köper. Vi får dessutom lite spill från sågen som vi kan bygga upp det med.

Kalle med vårt rör
384927-40

En nästan tre meter hög, uppblåsbar jul krubba. Snacka om julpynt. Såg föressten vad vår lysande ren har kostat, 90 dollar, dvs 630 spänn...kan komma på tusen bättre sätt att spendera dem. Men ska man vara den mest lysande i området så...
384927-39

Kalle och Emil var ute och skyfflade snö innan och hällde på en massa vatten för att få det hårdare och stabilare så det kan nog bli riktigt bra.

Vi lagade lite mat, kollade lite på skidfilm och sen gick jag, kalle och Emil och kollade på en bil vi nog tänker köpa.

Imorn blir en konstig julafton. Får se om vi får ihop nåt julbord, köttbullar, ägg och sill blir det iaf!
God jul på er alla för nu är det julafton hos er. Hoppas att ni får det mysigt och att ni inte har stressat allt för mycket. Det har inte vi iaf!

Kram på er!


s03e01

Onsdag och torsdag kan sammanfattas rätt bra genom orden, åkning och slappa.
Vi har gått upp rätt tidigt och begett oss ut i backarna. Efter fina åk, oftast i skogen där man fortfarande kan hitta lite orört blir det liftning hem, matlagning och bubbelbad. Det är rätt hög datornördsfaktor på oss här också. Alla har varsin dator och de andvänds flitigt.

Kalle posar i gondol-kön
384927-34

Emil i gondolen
384927-31

Dessutom har Prison Break racet satt igång igen. Första avsnittet drog vi idag och andra tar vi imorn. Ska bli spännande och se om detta blir sista säsongen som de lovat. Gör de en säsong till så ska jag inte kolla. Påmin mig om detta inlägget om säsong 4 kommer...

Vi har börjat kolla lite på bil, och ringt en del som vill sälja, men inte kommit fram till nåt än.
Det hade varit bra med en bil inte bara för att ta sig till backen utan för att kunna ta sig till närliggande system och prova deras åkning.
Men det är rätt trevligt och socialt att lifta också. De flesta som plockar upp är jätte pratglada och är hjälpsamma med guidning och jobb osv. Jag och Emil liftade med en tjej igår som berättade att hon behövde barnvakt till sina barn på kvällarna när hon jobbade. Lätt jobb eftersom ungarna har gått och lagt sig när jag kommer (sa hon). Ringde henne idag och hon fick mitt nummer och skulle ringa när hon behövde hjälp.

Man kan säga att det var lill-julafton för Per och Kalle idag och igår. De har beställt en del grejer från internet som kom i stora paket. Igår kom deras nya pjäxor och Kalles nya röda ställ. Idag kom skidorna, dvs höjdpunkten! Vi får se hur det går för dem imorn!
Nu ska jag gå och lägga mig. Har inte kommit in i tempot än, det har egentligen ingen här. Alla är helt orklösa när vi kommer hem. Rätt skönt, första veckan på ledigheten.

Per med sitt paket
384927-36

Utsikten idag
384927-34

Emil Kalle och Per, utmattade efter en dag på berget
384927-33

Sov gott!


Snö

Det kommer säkert redan att vara den 19 när nån läser detta så Grattis syrran på 19 årsdagen!
Hoppas inte resan blir för jobbigt och att du får det mysigt med jul i Verbier!

Men nu lite fokus på mig!

Igårkväll när vi ska hoppa i poolen dyker Patrik upp med en låda öl. Han hoppar också i och där sitter vi sen de närmaste två timmarna.
Om det blev det för varmt var det bara att höja upp kroppen en bit, och sen ner igen när det var för kallt. Rätt gött för våra ömma kroppar efter två dagars åkning.

När badet var avklarat var Emil och Kalle rätt på lyset och festsugna. De dansade runt, gick på händer, inte lika stabilt som det kanske skulla varit i ett nyktert tillstånd, men rätt imponerande.
Efter det akrobatnummret drog Emil, Kalle och Michael vidare in till stan.

The beat is rockin
384927-30

Klart du ska ha en jäger...
384927-26

Helt plötsligt när jag står i köket med min badrock så står det en okänd kille i vår hall. Han förklarar att han är killen som ska bo hos oss i ett par veckor innan hans andra rumskompisar kommer. Poletten trillar ned, Martin!
De enda som orkade upp imorse var jag Per och Martin. Kalle och Emil var inte ens hemma..hehe!
Iaf så beger vi oss ut i snön. Vi gick bort till stället där bussen ska komrma men inser rätt snart att vi missat den. Det var inte så bra eftersom det bara går två bussar på morgonen. En vid sju och en vid 09.20.
Så vi börjar vifta med tummarna efter alla som kör förbi i riktning mot backen. Först stannar det en kille framför oss, men svenska och artiga som vi är låter vi de två killarna som stod där när vi kom åka före.
Vi iftar vidare men sen är det två killar som kommer och ställer sig lite längre ned på vägen och såklart stannar nästa snälla bil för dem. Ingen artighet här inte. Killen i bilen säger dock att han kan ta en till i bilen och Per hoppar in. Där får han förklarat för sig att här är det enbart naturens lag som gäller med liftning. Så nu vet vi till en annan dag!
Jag och Martin får till slut också plats i en bil som kommer förbi,

Åken idag var helt otroliga. ytterligare en dag med superlätt snö, iofs något uppåkt (redan bortskämd...) men vi hittade en del fina svängar i skogen!
Det blåste och snöade en del så vi tog en liten kaffe-paus inne på Eagles eye. Per beställde starkt, riktigt starkt kaffe och servitrisen svarade, its really strong. Men vad får vi. Samma blaskiga kaffe som på alla andra ställen. Vad ska man göra?

Per och Martin på Eagles eye
384927-27

Vi fortsatte vår åkning och träffade en del folk. Vi har ju inte varit här så länge, men det är ju inte så stort här så man stöter på varandra hela tiden. Kul!
Ethan sa att hans tjejkompis hade ett par skidor hon ville sälja. Vi får se vad hon vill ha för dem, de är utan bindning men Ethan sa att han nog hade någon liggandes där hemma. Hade varit kul att åka lite skidor denna säsongen också!

Vi tog bussen hem och stannade förbi mataffären. Där bestämde jag och Per för att starta matlag. Så vi shoppade mat för ett par dagar fram och började sedan vår långa vandring hem. Den känns lång utan något att bära, och då kan ni tänka er hur jobbigt det var med sju matkassa och en bräda att kånka på...
Jag och Per lagade köttfärsbiffar med potatis i ugn. Riktigt gott faktiskt!

Nu är det nästan bara en vecka kvar till jul och julpyntet har börjat dyka upp här hemma.

Årets julgran som blinkar i en massa färger..
384927-29


Granens kompis Dancer
384927-28

The djs playin, my bodys swayin....


nnn

Då var helgen över och det är dags att ta sig ut i backen igen. Söndagen var som en söndag ska vara.
Vi satt i mjukiskläder hela dagen framför datorerna och tvn.
Jag tog en promenad runt i området och kollade. Hittade en del kul saker. Tex en Thrift shop, dvs en second.hand affär i stil med erikshjälpen (och ja Helena, Re-useit center!) och ett gym där man kan spela squash.

Kvällen blev inte speciellt sen eftersom alla var pepp inför morgondagen.
Vi gick upp kl halv åtta och åt frukost. Sen  begav vi oss ut mot busshållplatsen. Vi hann precis i tid för att hoppa på bussen som skulle ta oss till berget. I fredags hade vi tagit bussen hem från berget och då hade det gått hur smidigt som helst.
Men vi hade inte riktigt räknat med halvtimmes-rundan omkring i hotell-delen av staden. Inte nog med att den körde den värsta omvägen nånsin, den var helt i onödan eftersom det bara hoppade på tre personer på ett ställe, alla andra tio stoppan var folktomma...men men.

Jag på bussen
384927-21

Emil och Kalle på vår långa bussfärd
384927-20

Vi kom fram till berget iaf och åkningen var inte dålig. Vi hajkade upp för terminator-ridge och fick freshtracks ned i superbowl. Snön här väger inget, det känns som låtsas snö. Helt underbart! Det blir iofs jobbigare att hajka eftersom snön inte packas lika lätt, men det får det vara värt!

klättring
384927-22

Så här ser snön ut
384927-23

Mitt åk (tryck på playknappen för att spela upp)


När vi hade tagit oss ned till liften igen så träffade vi Ethan och hans kompis Patrik. Ethan kommer från Calgary, men har pluggat lite i Sverige, kul kille.

Vi åkte lite med dem och vi hittade en del fina åk. Det krävdes ingen hajk för dessa, men en massa skråande och det är inte skönt för benen och fötterna. 'Även om det var roligt så fick det räcka efter två åk.
Vi hade precis missat bussen och hade fått vänta i en och en halv timme på nästa. Så vi ställer oss vid vägkanten och viftar lite lätt med tummen. Andra bilen stannar och plockar upp oss.
Två i bilen och de andra tre på flaket. Lite kallt men kul. Hellre det än 2,50 för bussen. 

Per på flaket
384927-24

Emil inne i bilen.
384927-25

Vi lagade lite mat (lite och lite det blev en massa över) och sen kommer nog Patrik över för ett bad och lite öl.

Tjipp

Golden Top Notch

Torsdag morgon vaknade jag vid 6-tiden och var hur pigg som helst. Låg och läste en stund i hopp om att tröttna till igen, men ingen tur där inte. Jag gick upp och åt frukost och packade sen ihop mina saker. Dean körde mig in till stan för att fixa social insurance number, som tydligen behövs för att få arbeta här. Sen körde vi till lite olika skid och snowboardaffärer tillsamman med killarna som nu också kommit till Calgary. Emil, Kalle, Per och Michael hade landat kvällen innan och haft en del strul med inkommandet i landet. 
Efter ett antal affärer och en lunch på en italiensk restaurang blev det äntligen dags att åka till Golden. Alla var nyfikna på boendet, byn och åkningen!

Per, Kalle, Michael, Dean och Emil
Lunch med Dean

Vi tog bussen kl halv sju på kvällen så vi kom inte fram till Golden förrän vid 10-tiden. Därför var det rätt mörkt, trots all snö!

Om ni tyckte att det var lyx.bummande förra säsongen är det inget mot detta. Vårt hus har tre våningar med fyra sovrum på andra och tredje våningen. Hela nedervåningen är gemensam yta med kök, matrum och ett litet tv rum. Jag lägger upp bilder när jag tagit några bra!
I trädgården har vi en grill och en bubbelpool, som efter invigningen ikväll visade sig ha både massagestrålar och disco-ljus!
Eftersom inte alla som ska bo här har kommit än så har vi fem det rätt bra med plats. Jag har tex ett eget sovrum tills Sofia kommer i januari, och det är inte lilla sovrummet heller.

Huset
huset

I denna husbil bor värdparet fram till jul innan de kör ner till Californien
Dean och Emil

Eftersom vi inte har köpt liftkort till helgerna var alla extra pepp på att komma upp i backen i fredags. Vi satte klockorna på sju och gick upp, åt gröt och tog en taxi till berget. Ingen av oss var besvikna på bergen iaf!
Åken är ´något brantare och vassare än i Whistler, men det känns som om man kommer utvecklas mer här, och det är ju bra.
Vi örjade dagen med ett par piståk, även om de var helt ok, branta och nypistade så ville vi kolla runt lite till så en liten hajk blev det. Väl uppe så fick vi ett helt ok snöfyllt åk ned för ett fält som avslutades med lite soft skogsåkning. Här var det minsan ingen tråkig tillbakahajk, utan det var bara att fortsätta ned till dalen!

Kalle och Emil efter första åket
384927-7

Emilio
'384927-8

Man blir varm av att hajka trots minugraderna
384927-9

Brant stigning
384927-11

Emil njuter av utsikten, i bakgrunden kan man se hela hajken!
384927-12

Äntligen uppe!
384927-9

Moi!
384927-14

Bara 4 spår innan!
384927-13

Första middagen i huset blev ju såklart en klassiker, spaghetti med köttfärssås. Innan läggdags fastnade vi framför ett avsnitt av Takeshis castle. En tävling där en massa japaner ska ta sig igenom massa banor!

Lördag=vilodag!

En välbehövlig vilodag var det idag, Alla förrutom Kalle sov ut och sedan gav vi oss ut för att utforska staden.
Det tar väl drygt 20 minuter att gå in till huvudgatan som kallas "the strip". Den ínnehöll ett par skid och snowboard affärer, lite elektronik och en scrapbookingaffär.

Michael med den minsta muggen på 7eleven

384927-16

Kalle bredvid två små bilar
384927-17

Kalle, Emil och Michael inne hos bilhandlaren på jakt efter en bil
384927-20

Efter att ha dragit onkring och kollat skidor och brädor hela dagen avslutades shoppingrundan med inhandling av ingredienser till pizza.
Det blev mycket pizza.
Tre stora pizzor och sju pizzabullar. Perfekt mat att ha med sig i backen!
mätta och belåtna byter vi om till badkläder och badrock, plockar fram ölen ur kylen och sätter oss i bubbelpoolen.
Inte en dum avslutning på dagen.

Dagens avslutning, öl och bad. Kalle och Per, Heffner-style
384927-19

Idag är det inplanerat lussebullebak, men vi får se hur det går.
hadbrahaaj!

Vit är min favoritfärg!

Howdy folks (som alla i ett gäng jag såg på flygplatsen skulle sagt. De såg ut att vara direkt hämtade ur dallas eller dance resort på Öland..!)

Resan började på på morgonen när pappa och Malin kom och hämtade mig och mamma på nordmannav. Vi packade in alla mina "små och behändiga" hockeytrunkar och min bräda och sen var vi på väg!
Efter en fika och lite köande sa jag hejdå. Var lite nervös, för första gången. Det är nog som mamma sa, att jag blivit äldre och försiktigare. Man är ju inte 20 längre!

På planet till frankfurt satt jag bredivd en jättetrevlig dans kille som skulle tillbaka til Honolulu där han jobbade. Kan tänka mig att våra packningar så rätt olika ut!
När vi kom in på flyplatsen följde han mig till min gate och lämnade mig i den kmlånga kön och fortsatte till sin egen gate.
Väl framme i kön säger mannen bakom disken på dålig engelska att jag stått i fel kö. suck. Så jag byter snällt kö för det är ju så kul att köa!
Kvinnan bakom nästa disk säger sen att jag inte kan åka in i USA utan att ändra min hemresa, för man får bara vara 90 dagar i USA utan visum. Efter att ha viftat med mitt arbetsvusims papper framför kvinnan och hennes två supervising managers låter de mig tillslut komma på planet, som den sista passageraren...

Jag hamnar mittemellan två iranska män. Den ena var trevlig och skojade med mig hela tiden. Han var amerikansk medborgare och hade med sig sin mamma och pappa på besök i USA. De såg uråldriga ut så jag väntade mig att höra att de var typ 100, men svaret blev 85. Då tänkte jag på farmor och mormor! Värsta ungdomarna!
Iaf den iranska mannen som jag glömt namnet på inbjöd mig att hälsa på honom när jag sa att jag aldrig varit i Denver. Och han gav mig också en souvenis från Iran. En liten diamantformad platta med pistagenötter vackert upplagda. Han propsade på att jag skulle ta den och jag tackarde så mycket. Sen kom jag på att det kanske inte var så smart att ta med sig nötter som jag fått av en okänd iranier som jag träffat på planet? Så när vi kom ur planet innan passkontrollen fanns det toaletter. Där smet jag in, tog ett foto på nötterna och lämnade den i en papperskorg. Känner mig lite taskig, för det var ju säkert inget med dem, men men..!

min present

Nu gick allt smidigt, massa säkerhetskontroller och ytterligare en liten maskin man ska gå in i. De kallade den "puffer". Man skule gå in i båset och stanna tills de röda lamporna blev gröna. Under tiden man vär där inne blev man "puffad", dvs det kom lite luftpuffar som lyfte lite på byxorna, tröjan och håret. Det kittlades och jag fnissade till lite. Mannen utanför i uniform tyckte inte att det var lika kul som jag.
Fick en komplinmang för min söta strumpor med katter på av damen som kollade min väska och min skor och sen var jag p åväg till Kanada.

Detta planet som jag som en stock på hela resan. Skönt. Kom av planet och fick mitt arbetsvisum. Allt gick smidigt denna gången, inte som när Frida fastnade i immigrations customs i en timme i ett förhör om hennes liv..hehe!
Utanför stod Elisabeth (en av min mammas förra arbetskamrater) och väntade på mig och hon och hennes sambo körde mig hem. Vi stannade och köpte hamburgare och milkshakes, fick en one size Oree-shake. SJukt god men alldeles för stor. alla orkade ungefär hälften sen var det stop.

Elisabeths och Deans hus

Vi satt uppe och snackade ett tag tills vi gick och la oss.
Idag sov jag till typ halv nie och gick upp och åt frukost. Sen hade Dean (elisabeths sambo) skrivit ut kartor över området så jag tog en promenad till enn närliggande mall och laddade på min mobil och kollade runt lite. Jätte stort och de hade til och med ett tomtelekland där tomten satt och man kunde bli fotad med honom! Jag tittade ett tag på de stackars livrädda barnen som blev framtvingade av mamma och mormor.

market mall

Nu ska jag ut och gå längs med floden, det skulle tydligen vara vackert där. Sen landar Kalle, Emil och Per ikväll! så imorn blir det shopping med dem inne i calgary, Ska bli kul att träffa dem igen!

/Amelie




RSS 2.0