Lilljulafton

Julafton börjar närma sig men tyvär så har julstämmningen lite svårt att infinna sig. Det blev iaf julbak igår. Jag bakade lussebullar och Kalle gjorde glögg. Så ett litet glöggparty blev det igår. Patrik kom på besök och det blev fem badbollar av fem möjliga för lussebullarna.

Kalle, Michael, Patrik, Emil, Per och Martin
384927-37

Sen gick vi ut till en bar som heter Taps, som skulle ha riktigt goda burgare. De hade de också, även om jag inte smakade (hade precis gjort hamburgare hemma) så luktade det fantastiskt gott.
Det blev en öl och lite biljard, juste ställe som vi nog kommer komma tillbaka till (det finns bara det och ett till i stan så oddsen är ju rätt höga..)

Per och Patrik på Taps
384927-38

Imorse, dvs 11, så gick jag och Kalle ut för att kanske fixa lite hopp och liknande i rtädgården. Vi har tänkt ha ett rail(ett rör eller räcke som du hoppar upp på och glider längs med med snowboard eller skidor på).
När vi hade gått omkring och letat ett tag bestämde vi oss för att gå till en byggmaterialsaffär som ligger nån gata bort. Där hittar vi ett 3 meter långt rör för 20 dollar som vi köper. Vi får dessutom lite spill från sågen som vi kan bygga upp det med.

Kalle med vårt rör
384927-40

En nästan tre meter hög, uppblåsbar jul krubba. Snacka om julpynt. Såg föressten vad vår lysande ren har kostat, 90 dollar, dvs 630 spänn...kan komma på tusen bättre sätt att spendera dem. Men ska man vara den mest lysande i området så...
384927-39

Kalle och Emil var ute och skyfflade snö innan och hällde på en massa vatten för att få det hårdare och stabilare så det kan nog bli riktigt bra.

Vi lagade lite mat, kollade lite på skidfilm och sen gick jag, kalle och Emil och kollade på en bil vi nog tänker köpa.

Imorn blir en konstig julafton. Får se om vi får ihop nåt julbord, köttbullar, ägg och sill blir det iaf!
God jul på er alla för nu är det julafton hos er. Hoppas att ni får det mysigt och att ni inte har stressat allt för mycket. Det har inte vi iaf!

Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0