snöskor och bilköp!

Hejhejhallå!

Jag kan börja med att berätta att jag är stolt (del)ägare av en röd ford F-150!
Så nu kan vi ta oss dit vi vill och utan problem med platsen. Det får plats 6 personer med lite problem, tre där bak och tre där fram, men det blir trångt där bak.  och alla prylar på flaket!

Michael, Per och Emil
384927-53

Äntligen kan vi börja mäta oss med de stora grabbarna
384927-57

Torsdagen blev till en vilodag och dedikerades till att fortsätta på vårt rail i trädgården.

Per skottar på det gamla traditionella viset, Emil och Kalle hjälps åt med snöslungan!
384927-51

384927-52


Igår bestämde vi oss för att prova snöskor, jag emil och Michael hyrde snöskor (utan stavar, B). Så började vi vår bestigning. Det hade redan gått ett par åkare där innan så vi gick i deras spår. Mycket lättare är att gå utan. Man flöt på snön.
Jag ska nog köpa ett par sånna eftersom det nog kommer bli en del hajkande här.
Väl uppe på toppen så hittade vi lite buddhistiska böneflaggor och på ena sidan var det gles skog och på andra sidan klippor. Om man kollade över till nästa kam så såg man otroliga åk, dit kan man nog gå när snölagrena har stabiliserat sig lite.

Jag med snöskor
384927-50

Emil och Michael på toppen
384927-54


384927-55

När vi kommit ned till dalen genom rätt snårig och trång skog så hade det blivit strömavbrott så det var inte mycket som fungerade. Liftarna hade dessutom stått still ett tag så vi hade absolut gjort rätt som valt att hajka just den dagen.
Eftersom vi var rätt trötta var skönt att bara kunna lasta upp grejerna på trucken och köra hem! Så skönt att slippa vänta på buss eller lifta.
Vi kom på att vi var hungriga så vi bestämde oss för att äta hamburgare i stan. Men pga strömavbrottet serverade inget ställa mat. Och oturligt nog var det bara den ena sidan som inte hade ström, och det var den sidan där alla restauranger ligger...
Vi åkte till en restaurang som ligger närmre oss och åt hamburgare där istället. Inte lika gott, men ändå helt ok!

I bilen
384927-56

Vi åkte hem och hoppade direkt i poolen eftersom det är det enda sättet att tina upp på. Det hade varit riktigt kallt igår och när man hajkar blir man svettig och sen fryser man ännu mer. Så det blev jacuzzi, kall öl, och djupa diskussioner om Sveriges framtid.
Trots utlovande av ökat alkoholintag sommnade folk runt tolv efter en hård dag på berget!

puss haaj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0