112 km/h

Jag har skrivit en låt!

17 små bummarsvennar
(Melodi: Tio små moppepojkar ; Dr.Alban)

17 små bummarsvenna åkte skidor i Kicking, tre tog flyget hem, sen var de bara 14.

14 små bummarsvennar festade i Golden, 5 körde in vi in till Calgary, sen var vi bara 9...

Som ni kanske förstår så har svensk-antalet här i Golden minskat markant den senaste veckan.

I lördags var det dags för den efterlängtade och omtalade scooteråkningen.
Jag, Sofia, Erik, Susanna och Jim blev utkörda till ett scooterområde  ungefär en timme bort efter lite utprovning av full-facehjälmar. Vi såg ut som stora insekter allihopa.
Först fick vi köra på en led i ungefär en 20 minuter. Sen kom vi fram till ett fält där vi fick köra omkring. Jag och Sofia delade på vår scooter, men det var rätt lagom.
Eftersom det inte hade snöat några större mängder den närmsta tiden var det inte bottenlös puderåkning vi fick, men det var rätt kul att kunna komma upp i lite hastigheter också.

När vi var klara på det första fältet var det dags att bege sig lite högre upp för ytterligare ett fält, men lite mer lutning. Jag vågade mig tillslut på att köra upp för en ganska brant backe och det gällde att gasa på ordentligt.
384927-166384927-165384927-164384927-163384927-162

Sen körde vi tillbaka till parkeringen efter vad som kändes väldigt korta 4 timmar..

Väl hemma var vi trötta, lyckliga men ingen vila här inte. Då förberedde Susanne och Erik en avskedmiddag. Köttfärsbiffar, potatis och brunsås. Otroligt gott!
Till detta blev det mojitos och sen glass med hallon.
Efter som gänget på kullen hade stormat in mitt i middagen så bjöd vi in dem till bordet till efterätten. Då delade jag och Sofia ut våra påskbrev.
Påskbrev är en fenomen jag blev introducerad till i Whistler förra året. Det förekommer i trollhätten och vänersborg och är egentligen påskteckningar som man färglägger, viker ihop och lägger godis i. Sen skriver man namn och adress på och går och lämnar ut. Mycket sött.

Sofia och Jim ritar så fint...

384927-171

Fredrik posar med sin mojito
384927-167

Påskriset-Hugo visar stolt upp sitt påskbrev
384927-169

Party
384927-168

Renaud, Fredrik, Rebecca och Jonas
384927-170

Dessa blev mycket omtyckta och sen blev det fest. Det var tema Beachparty på Packers så alla hade badshorts och flipflop på sig. Värsta stämningen ute och vi dansade hela kvällen.
Morgonen efter var seg som sig bör, och jag Sofia, Jacob och Rebecca körde först Susanna, Fredrid och Erik till bussen som skulle ta dem till flygplatsen och sen åkte till vi affären och handlade mastodontfrulle!
Ägg, bacon, bagels, pannkakor osvosv...

Måndagen blev det lite halvhjärtad åkning, en lite hajk till T1 innan migränet satte igång. Blev hemkörd av kullen och sommnade.
På morgonen efter var det dags för en del av kullen gänget att åka hem. Jag och Sofia hade snällt nog erbjudit oss att köra hem deras bil efter att vi lämnat dem på flygplatsen så kl 9 klämde vi in oss i deras baksäte och åkte de 4 timmarna till calgary. Ytterligare 4 timmar som gick jättefort.
Ett väldigt snabbt och abrubt avsked på flygplatsen, förstod nog inte riktigt att de inte skulle komma tillbaka...
Iaf så körde jag och Sofia till Banff (en ort mellan Calgary och Golden med en massa affärer) där gick vi och kollade vi lite på kläder och jag kom på för 100ade gången att alla killkläder är så mycket coolare än tjejkläderna...men jag hittade iaf en tshirt som uppnådde mina mått.

Efter en genomgång av alla affärerna så skulle vi upp och kolla på det stora hotellet som är typ ett slott, men när vi ska starta bilen så vill den inte. Då hade jag glömt lamporna på så batteriet var slut. Vi går runt och frågar om nån har startkablar och tillslut är det ett par killar som har och hjälpte oss! Som tur är var vi två tjejer i en alldeles för stor bil som såg rätt hjälplösa ut..hehe
När vi står där och väntar på att nån ska komma går det förbi ett japanskt sällskap som ställer sig och pekar och skrattar åt bilen. hehe. det var kul!

Idag är det vilodag, alla är hemma och har fått nått sorts slö-virus. Får se om vi orkar oss ur huset idag.
Tjip hej


Ps. Lite efterfrågade bilder!

Markus och Hugo!

384927-159
384927-159

384927-172

Här är trädgården Kalle!
384927-174


Kommentarer
Postat av: Anonym

hehe, snygg smurfsvid på hon tösabiten... Tråkigt lite snö ni har, fast det är kul att se våren komma nånstans på sätt och vis. bilspåren såg ju inte så farliga ut heller för den delen

2008-03-28 @ 04:53:16
URL: http://karln.blogspot.com
Postat av: Mangnus Schmidt

Snyggt. Jag har oxå skrivit en sång, sjungs on-beat/off-beat. vilket beat passar?

chevyn går i hundratolv,
chevyn går i hundratolv,
men det spelar ingen roll
vägwaffe har ingen koll
han letar efter en donut på sitt golv,
vi är förbi snabbare än mehmet scholl -
sparkar en fooot-boll
hemma igen, tillbaka på noll,
men det spelar ingen roll
i stockholmsnatten har ingen koll
här försvinner timmarna i ett såll
tuben går i hundratolv,
tuben går i hundratolv...

Fan jag är bättre än vad jag nånsind varit.

2008-03-29 @ 15:43:15
URL: http://goodolelove.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0