2008


Denna helgen har verklgen gått i festens tecken, i lördags gjorde jag min party-debut i Golden.
Kalle emil och michael hade på dagen bestämt träff med en kille som skulle sälja sin snöscooter. De testkörde monstret alla tre, men när Kalle kommer tillbaka hvisar det sig at han har kört på en sten och den har träffat på det mest oturliga stället. Han har alltså köpt en scooter. De lagade den rätt bra och för inte så mycket pengar, så den går rätt bra att åka på nu.  Som tur var så skadade han sig inte.

Patrik skulle ta den sena bussen till Vancouver på kvällen så Michael sätter sig för att köra honom till busstationen. När han kommer hem visar det sig att de glömt att sätta på sig säkerhetsbältet så de blev stoppade av polisen och fick en litet böt-lapp var.  Dessutom var det så tajt inpå bussen att Patrik missade den...NOO. som tur var så hade den antagligen kört för tidigt så det var fler som hade missat den. Så den fick snällt åka tillbaka och hämta dem igen!
Senare bestämde oss för att ge Golden en chans men det tog lite överläggning innan vi skulle våga oss ut igen. Det hade trots allt hänt en del på dagen...Detta visade sig vara rätt beslut eftersom vi hade en riktigt kul kväll. Stället vi tänkt gå till heter roadhouse och det var fullt så vi kom inte in. Vi tänkte att det är ju där alla är, men vi kollar packes för säkerhetsskull. och där var det ös..!

Emil jag och Per
384927-58

Micke och Emil
384927-59

Per och jag shakar loss!
384927-60

On the dancefloor on the dancefloor!
384927-61

Horsevalley homies!
384927-62

Myspys!
384927-63


Gott nytt år på er alla!
Nyårsafton började med att vi i lugn och ro började plocka på oss utrustning och efter lite besök på bla postkontoret var vi på väg upp till berget. Per hade hämtat ut sina nya skidor och var rätt nöjd. Vi lyckades tom hitta en bra radiokanal. Rock Classics. Ett par gamla hitar senare var vi uppe på berget ochletade parkering. Detta var lättare sagt än gjort eftersom det inte bara var vi som tänkt få sig ett par åk innan nyårsfesten.
Det var proppat i liftkön och vi bestämmer oss rätt fort för att hajka bort ur systemet. Vi gör samma hajk som första dagen, denna gången var det lite lättare eftersom vi slapp spåra själva. Nu var det nästan färdiga trappsteg att traska upp för.
Emil, Micke och Kalle bestämmer sig för att klättra upp på nästa kam  och vi sätter oss för att bevaka, filma. Micke tar säsongen hitintills hårigaste åk, ett drop in i en ränna och sen rakt ut i bowlen. Hans bräda grävde ned sig lite, och vurpade farligt nära ett stenparti...men det gick bra!
De andra två tog ett lite säkrare åk men fint det med!
Sen var det skogsåkning för hela slanten. Rätt tajt på sina ställen, men otroligt kul!

Kalle, EMil och Michael är precis nedanför till höger om toppen.
384927-64

Tajt skog för Per
384927-65

Inhandling av nyårsmat! (och emil posar som vanligt =))
384927-66

När vi kom hem från backen åkte vi och handlade, och lagade mat. det bleb grillade stekar, klyftpotatis och svampsås. Inte dåligt det inte!
Sen bar det var till en av Jockes arbetskamrater, JF. Han bodde med en tjej i en liten trästuga en bit utanför stan. Jättefint ställe och massa trevliga folk. Tolvslaget inväntade vi runt en bonfire tillsammans med ett par killar med gitarr. Sen blev det gitarrspelande och snackande tills vi tog en taxi hem runt tre.

 384927-72384927-71384927-70384927-69

384927-76384927-75384927-74384927-73

På nyårsdagen gjordes inget seriöst förrutom tvtittande och halvsömn...!
Jag lyckades dessutm dra på den värsta förkylingen i år...(haha) så nu sitter jag här och snörvlar, det halsonda har iaf gått över. Får se om jag vågar mig uti backen imorn.
har hittat garn i en affär också! NAJS! så nu är det bara att se över min ekonomi och shoppa loss!

Hoppas ni där hemma också hade en fin nyårsafton med mycket fyrverkerier. Såg tyvär inga här, menmen!
kram


Kommentarer
Postat av: Frida :)

Garnaffär!?! Det fanns ju inte ens i metropolen Whister och ni har det I Kicking??? Wierd...

2008-01-05 @ 19:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0