e de Ola?

Nu ar jag framme i new York och sitter I Camillas rum. Familjen Ernbergs hus dar hon ar aupair ar jattefint. Jag har inte traffat familjen jattemycket eftersom de akte pa semster pa Jamaica en dag efter att jag kom.
Men forsta dagen fick jag kasta mig in i nanny-yrket eftersom vi hade en tio timmar lang arbetsdag framfor oss. Forst var killarna lite skeptiska till mig och den minsta, Anders vagade knappt kolla pa mig. Men nagon timme och ungefar 100 bollkastningar senare var vi anda ratt bra kompisar.
Det ar verklgen stor skillnad att komma fran Malin (lillsyrran) dar allt skulle vara i rosa och handla om prinsessor, till att komma til dessa killarna dar allt handlar om sport. Blev idiotforklarad nar jag inte visste namnen pa alla positioner inom baseboll och namn pa spelare, hehe!

Lars, Anders, Millan och Casten
384927-211

Jag och Anders
384927-210

Familjen reste ivag och nu har jag och Millan huset for oss sjalva, vilklet ar valdigt skont. Vi har varit inne i New York tre dagar nu och det ar en grymt cool stad. Ar lite avundsjuk pa Millan och hennes aupairkompisar som kan aka in varje helg och utforska nya delar av staden. Jag har iofs sett en hel del pa desa dagar, men det ar ju inte brakdel av vad jag ville se. Far val helt enkalt komma tillbaka.

Jag pa Westport station
384927-215

Vi har sett frihetsudinnan, empirestatebuilding, times square och lite andra turiststallen. Vi var uppe i Rockafella-tornet vilket ar en hogt torn ganska nara Empirestatebuilding. Det ar inte lang ko for att ga upp i det som Empire. Iaf sa satt vi dar uppe och eftersom jag har haft kanonvader hela veckan sa sag vi jattel[ngt. Sa vi fotade en massa och satte oss tillslut och solade pa en bank daruppe. Da kommer det fram sju chineser (alla hade varsin kamera) och racker over en kamera till oss. Kajsa (Millans kompis) tror att de ville att vi skulle ta kort pa dem, men han skakar pa huvudet och satter sig bredvid oss. Sen tra alla foton som galningar pa oss och mannen, tills det var byte. Da var det nastas tur och fotas med oss. Sen tackade de och gick. Undrar hur manga semesterfilmer och bilder man egentligen ar med pa?


Millan och Kajsa framfor Manhattan
384927-216

Dessa grabbar var inte lite kaxiga nar de byggde de hoga skyskraporna
384927-222

Photosession a la china
384927-220

Top-modell Linero pa turnee
384927-219



384927-218


384927-214


384927-213

Centralpark
384927-221

Det ar verkligen var har
384927-223

Jag har shoppat en massa och det ar inte bra for min vikt pa planet hit var redan tajt..men det ska nog ga att losa pa nagot satt.

Kajsa och jag kollar slipsar
384927-212

Tva musikaler har vi hunnit med ocksa. En spntanmusikal blev det med Kajsa. Om man gar till ett litet bas utanfor en av teatrarna sa saljer de ut alla overblivna biljetter till mycket billigare pris. Saklart finns oftast inte de stora musikalerna kvar men vi fick tre biljetter till RENT. Jag har inte sett den innan, men den var ratt bra. Musiken var battre an sjalva handlingen och scenuppsattningen men den var anda bra!
Igarkvall var jag ochg Millan inne i NY sjalva och gick omkring. Pa kvallen sag vi Wicked. Den handlar om trollkarlen fran Oz och var riktigt bra. Nar den var slut traffade vi Camillas kompis ,som ocksa ar Aupair i Westport, och hennes vardfamilj. De hade plats i bilen hem sa vi fick aka med. Det var riktigt mycket trafik inna pa Manhattan sa det tog 2 timmar att komma hem istallet for 1, men det var bada billigare och tevligare att sitta och snacka. Och foraldrarna satt och berattade saker om allas tallen vi akte forbi.

Min Ipod gick sonder sista veckan i Golden. Helt plotsligt kunde man bara hora ljud i den ena horluren och det ar otroligt storigt. Iaf sa ringde jag support och da hade jag 9 dagar kvar pa min garanti. Det var precis sa att jag skulle kunna ga in med den pa Applestore i NY. Glomde den fortsta gangen vi var inne, men kom ihag det i tisdags. Jag gar in med den och tror att jag ska fa betala atminstone 70 dollar i porto for att skicka den till Apple och att det skulle bli en massa strul med hur jag skulle fa tillbaka den.Jag gar fram till en kille som jobbade dar och han lyssnade pa den, han marker ju att den ar trasig sa han sager att jag ska fa en ny. Vagade inte tro pa det riktigt, men 20 minuter senare ligger en splitter ny Ipod framfor mig. Utan sprickor och repor. Sa det var ju bra!

Idag blir det vilodag med lite sighseeing runt dar Millan bor, kanske ga ned till stranden eller nat. Hon bor som sagt en timme utanfor centrala NY, men tagen gar sa himla smidigt in till Grand central sa det ar nastan bara skont att slippa bo inne i smeten.
Camilla har dessutom en jatteforkylning sa hon behover nog vila lite ocksa!

tjipp


Kommentarer
Postat av: Hugo The Dude

schysst lila jacka.

2008-04-18 @ 20:33:48
URL: http://wakeyourdaughterup.blogspot.com
Postat av: sofia

Men klart kineserna vill ta kort på dig... hihi

2008-04-21 @ 02:32:29
Postat av: Frida :)

Vad långt hår du fått snygging!

2008-04-22 @ 17:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0